Om os. Vores baggrund. Vores viden.

PR- og kommunikation kan være mange ting og er et begreb, som dækker over en række forskellige aktiviteter. Dette kan f.eks. være udarbejdelsen af marketingstrategier, pressemeddelelser og tryksager, markedsføring eller formidling gennem diverse mediekanaler. Hos Promarko er vi specialiseret i kommunikations- og marketingindsatser for byggeriets aktører, hvor vi leverer kompromisløse kvalitetstekster, pressemeddelelser og tryksager til bygge- og anlægsbranchen med høj faglighed og målbar værdi.

Kort om Promarko

Promarko er det bedste valg, hvis man vil ud med sine budskaber til kontraktmarkedet inden for byggebranchen og vores mål er, at blive bygge- og anlægsbranchens foretrukne kommunikationsbureau. Med Promarkos unikke indfaldsvinkel og indgående kendskab til branchen kan vi være med til at udvikle skræddersyet PR- og kommunikationsarbejde, der er målrettet bygge- og anlægsbranchen med høj faglighed og kvalitet. Vores tætte, daglige kontakt med byggeriets aktører og vores dybe brancheindsigt gør det muligt for os at identificere og formidle netop de budskaber, som din virksomhed har brug for.

Vores viden og erfaring

Promarko har mange års erfaring med PR- og kommunikationsarbejde inden for bygningsbranchen og har oparbejdet et indgående kendskab til markedet for byggevareproducenter. Vi forstår at målrette dine markedsføringsindsatser og levere kvalitets tryksager, pressemeddelelser og kommunikationsstrategier til din virksomhed eller bygningsprojekt, så de fanger netop din målgruppe. Vores mission er, at vores kunder og samarbejdspartnere skal få mest mulig værdi ud af deres kommunikationsarbejde og markedsføring gennem kvalitetsløsninger og tekster, der effektivt kan sætte dagsordenen.

Nicolaus Nissen Promarko

Nicolaus Jermiin Nissen
Ejer, direktør

njn@promarko.dk

M: 2344 0426

Nicolaus har en uddannelse, som bygningskonstruktør (1995) og har derfor et indgående fagligt kendskab til byggebranchen. I 1998 startede han som mediekonsulent på Bygge- & Anlægsavisen og sad i perioden 2012-2014 i chefredaktørstolen.

I 2003 fik han idéen til Byggeri+Arkitektur og har været chefredaktør på bladet fra 2003-2016. Byggeri+Arkitektur er i dag et af de ledende kommercielle medier til byggebranchen i Danmark. Derudover var han fra 2014-16 også chefredaktør på INDRET.DK.